GA voor RENDEMENT OP jouw ONDERNEMERSCHAP

Wil jij niet lijden onder de markt maar MARKTLEIDER zijn? Wil je dat jouw ideeën, jouw bedrijf RENDEMENT oplevert in plaats van buikpijn? Wil jij de waarde van jouw bedrijf verdubbelen in 3 jaar tijd?

maak the winning move en creëer jouw WAARDEVOLle BEDRIJF

Ondanks dat je een mooi product hebt, goede medewerkers en ook kansen ziet lukt het niet om verder te groeien, om een voorsprong te creëren op de concurrentie. Hoe word je of blijf je succesvol in de markt? Kan jouw organisatie groei wel aan? Hoe financier je jouw plannen? Lijkt jouw ambitie om te groeien buiten je bereik? Krijg je van alle kanten advies wat je zou moeten doen om succesvol te worden? Blijf je als ondernemer er alleen voor staan? Lijd je onder de markt terwijl jouw ambitie is om de markt te leiden?

JOUW STARTPUNT

Elke ondernemer en elk bedrijf heeft andere uitdagingen en een ander startpunt. Maar ook elke ondernemer, elk bedrijf heeft voldoende potentieel om meer bedrijfswaarde te creëren.

Wat is jouw startpunt? Ben je een dinosaurus, raket, Willy Wortel of titanic? Wat jouw startpunt ook is, wij werken samen met jou om te groeien en jouw ambities waar te maken. Jij verdient rendement op jouw ondernemerschap!

ONze AANPAK

We inspireren en dagen jou uit bij het maken van strategische keuzes en gaan voor meer rendement op jouw ondernemerschap. No nonsense, geen rapporten of memo’s. We werken samen met jou en zetten onze kennis, tools en creativiteit in om strategische keuzes om te zetten in concrete doelstellingen en acties. Wij ondersteunen niet alleen de strategische besluitvorming maar helpen ook hands-on bij de implementatie in jouw organisatie. Een implementatie waarbij jouw omzet en rendement groeit, maar waarbij jouw organisatie in staat is en blijft om de groei te managen. Waarbij het rendement bij elke groeistap aantoonbaar stijgt.

ONze aanpak in 5 stappen:

Business Value Challenge

Wat zijn de kansen om te groeien, wat levert het hoogste rendement op?

Baseline & GroeiMasterplan

De 0-meting van de bedrijfswaarde en het Winning Move Groeimasterplan

HUIS OP Orde

Voorbereiden van de organisatie op de groei en het meten van de resultaten

Acceleratie

Klaar voor de versnelling en nu opschalen met product, dienst

Innovatie

Jouw organisatie is klaar om met disruptieve en baanbrekende nieuwe concepten de concurrentie achter te laten

RESULTATEN

ONS TEAM

Winning Move is een samenwerking tussen een groep kleurrijke mensen die van uitdagingen houden. We hebben een reeks aanvullende vaardigheden en ervaringen om sterke resultaten te behalen. Samen realiseren we groei, snelheid en waarde voor onze klanten.

GERDA NOBEL

Overnameadviseur en waardeerder van bedrijfsbelangen

PIETER JAN DOETS

Bedrijfsgroei Architect

TESSA DE FLINES

Operational Excellence Versneller

Casus

"Bedrijfsgroeistrategie met Winning Move leidt tot Internationale expansie in Telecom nichemarkt"
VC4
Telecom Network Planning & Inventory Software
"Pieter Jan laat je groots denken en keuzes maken in waar je je aandacht op richt"
Tiggre
Platform voor ondernemers waarop zij hun eigen software kunnen bouwen, zonder daarvoor te hoeven programmeren

Neem contact op

Wil je sparren over een uitdaging? Vrijblijvend kennismaken met het Winning Move team kan ook telefonisch of tijdens een kop koffie. Wij kijken er naar uit om samen je Winning Move te definiëren!