Ben jij een raket?

Jouw bedrijf is enorm succesvol en je groeit razend snel. Je staat aan de top en hoe blijf je aan de top? Door de enorm snelle groei is er altijd wel weer een calamiteit welke jij op moet lossen. Hierdoor kom je niet altijd aan het echte ondernemen toe en dat kost jou bedrijfswaarde! Het succes van ambities maakt dat het bedrijf dreigt onderuit te gaan.

Jouw keuzes: Naar de sterren of in een zwarte gat belanden.

Jouw uitdagingen

Je bent een bedrijf begonnen om jouw ideeën te verwezenlijken en je bent succesvol, maar het managen van de groei valt je zwaar. Dit is niet waarom je destijds als ondernemer bent begonnen. Bovendien vereisen jouw ambities en die van de andere aandeelhouders investeringen en vaardigheden rond ‘internationale groei’. Hoe transformeer je van een mooi bedrijf naar een visionair bedrijf en bereid je de organisatie grondig voor rond opschalen? Jij vindt het lastig tijd vrij te maken voor dit soort vraagstukken en je komt onvoldoende aan het echte ondernemerschap toe.

Samen met het team van Winning Move op naar de toekomst. Naar rendement op ondernemerschap, naar marktleiderschap behouden.